پذیرش 09383896476

تلفن تماس دکتر صادقپور جراح قلب جهت مشاوره : 09383896476

آدرس تلگرام جهت مشاوره اینجا را کلیک کنید

تفاوت میزان بروز بیماری قلبی و عروقی در زنان نسبت به مردان

مردان و زنان در مورد خطر ابتلا به بيمارى هاى قلبى وعروقی تفاوت زيادى با هم ندارند. عوامل  خطرساز(ریسک فاکتور ها ) شامل  ، فشار خون بالا، سيگار کشيدن، مصرف الکل و مواد مخدر ، عدم فعاليت روزانه می باشد و يا ورزش نکردن و وجود تفاوت در جنسیت، تفاوت هايى  به صورت علائم و پيامد  بيمارى قلبى بين زنان و مردان مشاهده مى شود. اگر بخواهيم در غالب مقايسه اى بیان کنیم  نسبت مرگ و مير زنان بر اثر بيمارى هاى قلبى کمتر از مردان است. مطالعات نشان می دهد  ممکن است حتى به طور تقريبى چند سال فاصله بين حمله قلبى اول تا حمله قلبی دوم در زنان وجود داشته باشد. در حالی که  در اکثر مردان معمولا این فاصله زمانی خیلی کوتاه تر است . اما با وجود تمام اين گفته ها مى توان گفت که زنان حدودا ده سال ديرتر از مردان به بيمارى قلبى مبتلا مى شوند.

 علت دیر مبتلا شدن خانم ها به بیماری قلبی  به احتمال زياد وجود اثرات محافظت کننده ى هورمون هاى زنانه است. البته انجام رفتارهای خطر ساز مانند استعمال دخانیات ، مصرف مواد مخدر ، استرس زیاد ، افزایش چاقی شکمی و ... معمولا در زنان کمتر از مردان می باشد که می تواند دلیل دیگری برای دیرتر مبتلا شدن زنان به بیماری های قلبی و عروقی باشد.

حداقل کارهایی که برای جلوگیری از بیماری های قلبی می توانید انجام دهید

ورزش کردن است ،ورزش کردن  يکى از فعاليت هاى بسيار مناسب براي جلوگيري از انواع بيماري ها محسوب مي شود. با انجام دادن فعاليت روزانه مي توان بدن را در برابر انواع بيماري ها ازجمله بيماريهاي قلبي و عروقی بيمه كرد.  همچنین ترك سيگار و مواد مخدر و داشتن  تغذيه سالم نيز از راه هاي مهم و موثر در پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی ، محسوب مي شود.

علاوه بر اين مواردراه هاي موثر ديگرى براى پيشگيري از حملات و بيماري هاي قلبي وجود دارد.راه هايي مانند خواب و استراحت كافي و مناسب،کاهش وزن، ورزش و تمرين هاى بدنى کاهش کلسترول خون و کنترل فشار خون.

و اما راه هاى ديگرى نيز وجود دارند که شايد تا بحال از آن چيزي نشنيده باشيد و شايد براي شما دور از ذهن باشد اما مسلما بسيار موثر خواهند بود

مثلا محل سكونتتان دورازبزرگراه ها باشد زيرا سرو صدا برای بيماران قلبي و صداي بوق هاي ممتد  و همچنین آلودگی هوا بخصوص در زمان های پر ترافیک مي تواند به رگ هاى خونى بیمارآسیب  برساند.

دومین مورد خواب و استراحت کافی است. بدن انسان در طول شبانه روز به خواب کافی نیاز دارد و هر گونه اختلال در خواب سبب اختلال در سیستم کلی بدن و بروز مشکلاتی  در فرد می شود.  البته خواب باید به اندازه باشد نه خیلی زیاد و نه خیلی کم.

خواب زیاد و خواب کم ممکن است برای قلب خطرناک باشد. کسانی که شب ها کمتر از 6 ساعت می خوابند بیشتر از کسانی که حداقل 8 ساعت خواب کافی دارند در معرض ابتلا به بیماری های قلبی هستند

مورد دیگر پرهیز از مصرف بیش از اندازه انواع آب میوه و نوشابه های گازدار و غیر گازدار صنعتی و حتی انواع  رژیمی آن  است. مصرف شکلات تلخ  به مقدار کم برای پیشگیری از ابتلا به بیماری قلبی موثر است. عوامل ابتلا به بیماری قلبی به طور کلی و غالبا قابل پیشگیری هستند. عوامل مختلفی مانند کشیدن سیگار ، سابقه بیماری خانوادگی ( زمینه ژنتیکی)، چربی خون بالا ، فشار خون بالا ، سن بالا  از جمله عوامل موثر در تشدید خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی هستند.از جمله راه های پیشگیری ابتلا به بیماری های قلبی وعروقی می توان به تغذیه سالم ، مصرف میوه و سبزیجات تازه ، پرهیز از مصرف غذاهای چرب ، کم کردن وزن ، حذف مواد پر کالری مانند شکلات و شیرینی ، کنترل فشار خون و چربی خون  اشاره کرد. از جمله موارد دیگر در زمینه پیشگیری از ابتلا به این بیماری پیاده روی و رژیم غذایی مناسب است همچنین مهمترین نکته در پیشگیری از بیماری قلبی کنترل استرس روزانه می باشد.

معروف ترین جراح قلب در ایران - بهترین جراح قلب بیمارستان رجایی - کلینیک تخصصی قلب - کلینیک فوق تخصصی پرشیا قلب انسان - آناتومی قلب - ساختمان قلب - ساختار قلب - تعریف قلب - قلب انسان چگونه کار می کند - پرشیا کلینیک کلینیک تخصصی قلب تهران - بهترین جراح قلب تهران - بهترین فوق تخصص جراح قلب و عروق در تهران - جراح قلب خوب - www.persiaclinic.com سکته قلبی خفیف - درمان سکته قلبی - پیشگیری از سکته قلبی - انواع سکته قلبی - علائم سکته قلبی در خواب - جراحی قلب بهترین جراح قلب - بهترین جراح قلب تهران - فوق تخصص جراح قلب و عروق دکتر صادقپور - کلینیک فوق تخصصی جراحی قلب پرشیا - www.persiaclinic.com کلینیک فوق تخصصی منطقه 7 - ببهترین جراح قلب بیمارستان بهمن - بهترین فوق تخصص قلب در تهران - جراحی قلب - پیوند قلب - عمل قلب باز - جراح قلب خوب دکتر جراح قلب - بهترین جراح قلب و عروق - بترین جراح قلب بیمارستان رجایی - معروف ترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - جراح قلب خوب در تهران جراحی قلب - پیوند قلب - سکته قلبی - معروف ترین جراح قلب - بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - دکتر صادقپور جراح قلب - کلینیک فوق تخصصی پرشیا - معروف ترین جراح قلب در ایران - دکتر صادقپور جراح قلب - بهترین دکتر فوق تخصص قلب در تهران - جراح قلب - پیوند قلب کلینیک فوق تخصصی منطقه 7 - دکتر قلب خوب - دکتر صادقپور - دکتر صادقپور جراح قلب - بهترین جراح قلب و عروق - www.persiaclinic.com کلینیک تخصصی پرشیا - دکتر صادقپور بهترین جراح قلب - جراح قلب خوب در تهران - بیماران قلبی چه بخورند - بیماران قلبی چه غذاهایی بخورند - جراحی قلب بهترین جراح قلب - دکتر صادقپور جراح قلب - دکتر جراح قلب و عروق - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - جراح قلب خوب - www.persiaclinic.com بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق در تهران - جراح قلب تهران - معروف ترین جراح قلب ایران - کلینیک فوق تخصصی پرشیا بهترین دکتر فوق تخصص قلب در تهران - دکتر صادقپور جراح قلب - کلینیک تخصصی قلب - بیماری های عفونی - جراح قلب و عروق در تهران هزینه پیوند قلب - هزینه جراحی قلب و عروق - هزینه عمل قلب باز - بهترین جراح قلب باز - بهترین فوق تخصص قلب و عروق - خوب ترین جراح قلب کلینیک تخصصی قلب - کلینیک تخصصی قلب و عروق منطقه 7 - بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص قلب و عروق - پرشیا کلینیک معروف ترین جراح قلب ایران - بهترین جراح قلب و عروق - بهترین جراح قلب کودکان در ایران - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - www.persiaclinic.com بهترین جراح قلب در تهران - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - جراح قلب تهران - بهترین جراح قلب - جراحی قلب - www.persiaclinic.com فوق تخصص جراحی قلب و عروق در تهران - بهترین جراح قلب بیمارستان رجایی - معرف ترین جراح قلب در ایران - جراح قلب خوب - جراح بهترین جراح قلب - بهترین فوق تخصص جراحی قلب و عروق - بهترین فوق تخصص جراح قلب و عروق در تهران - جراح قلب خوب

 

بیماری قلبی عامل شایع مرگ و میر

بررسی و تحقیق  در مورد مرگ و میر و بیماری ها از عوامل مهم در جهت میزان تاثیر آن بر سلامت کلی افراد و حفظ سلامت جامعه می باشد. بیشترین میزان مرگ و میر در سراسر دنیا به سبب ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی رخ می دهد. رعایت نکردن موارد مربوط جهت پیشگیری ااز ابتلا به این بیماری موجب افزایش خطر مرگ و میر می شود..

پیشگیری از بیماری ها خصوصا بیماری قلبی در کشور ها و شهر های صنعتی همواره باید در اولویت قرار بگیرد. درمان و کنترل بیماری هایی مانند فشار خون و کلسترول  ، جلوگیری از چاقی و درمان دیابت در سنین بالا دراین پیشگیری موثر است. اطلاع رسانی های همگانی برای مردم ااز راهکارهای مهم در این رابطه می باشد. سالانه حدود 500 هزار ایرانی در معرض حمله قلبی قرارگرفته و از این تعداد حدودا 160 نفر متاسفانه جان خود را از دست می دهند.

 

بیماری قلبی فقط شامل گرفتگی رگهای قلب نیست

بیماری های قلبی فقط به گرفتگی رگهای اصلی قلب (عروق کرونر ) خلاصه نمی شود. بیماری های قلبی سبب ایجاد انواع بیماری هایی همچون بیماری گرفتگی عروق کرونر،  آریتمی قلبی ، نارسایی دریچه های قلبی ، نارسایی در دیواره بین بطن های قلب ، نارسایی در دیواره دهلیز های قلب ، عفونت قلب ، تومور های قلبی ، ضعف عضلات قلبی و ...می شود. باید در نظر داشت که خیلی از این بیماری ها ممکن است  بیماری های مادر زادی باشند.  اگر علائم و مشکلاتی  که در بدن بروز می کنند را جدی بگیریم و به موقع به پزشک متخصص مراجعه کنیم تمام این بیماری ها قابل کنترل و درمان خواهند بود .

 در بیماری هایی مانند آریتمی قلبی ، ضربان قلب  نامنظم شده و قلب توان پمپاژ قدرتمند را نخواهد داشت.

 در نارسایی دریچه قلب نیز به سبب عدم کارکرد نرمال  یکی از دریچه های قلب برای کنترل جریان خون ، مشکلاتی در سیستم خون رسانی قلب به وجود می آید که ممکن است منجر به بیماری های ایسکمی قلبی و نیز اختلال در سیستم گردش خون شود.

نشانه بیماری ماهیچه  قلب نیز گاهی  به صورت بزرگ شدن قلب بروز می کند و منجر به ضعیف عمل کردن پمپاژ قلب می شود.

بیماری عروق کرونر نیز منجر به گرفتگی عروق اصلی قلب می شود که وظیفه آن ها خون رسانی و تغذیه عضلات قلب می باشد و هر گونه ااختلال در خون رسانی می تواند منجر به سکته قلبی شود.

 

همه چربی ها بد نیستند

چربی ها به عنوان منابع غنی انرژی از موادی هستند که در رژیم غذایی هر فردی مشاهده می شود. چربی ها ، منابع طبیعی ، حیوانی و یا گیاهی هستند و به دلیل انرژی بالای آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند . ارزش انرژی زایی چربی ها تقریبا دوبرابر نشاسته و قند است.نوع چربی مصرفی به نسبت زیادی تحت تاثیر موقعیت جغرافیایی ، سن ، و وضعیت اقتصادی است. متخصصین توصیه می کنند که در شرایط عادی حدودا 25 تا 30 درصد از کالری روزانه از چربی ها تامین شود. چربی ها در حقیقت به دو گروه تقسیم می شوند .:

چربی های اشباع شده (بد)

چربی های غیر اشباع (خوب)

چربی های بد : تقریبا در دمای محیط جامد بوده و شامل روغن های حیوانی ، دنبه و پیه و در شکل وسیع تر شامل کره و روغن نارگیل ، تخم مرغ ، و از این قبیل می باشند. این نوع از چربی ها با افزایش در رژیم غذایی خطرات زیادی را برای فرد به همراه می آورند.

چربی های خوب : این نوع چربی در دمای محیط به صورت مایع بوده و شامل روغن های گیاهی روغن ، کنجد ، روغن ماهی ، روغن برخی سبزیجات  ، روغن زیتون و روغن هسته انگور است. این چربی ها به این دلیل خوب هستند که دارای فواید زیادی بوده و کمبود آن سبب اخلال در بدن و بروز بیماری می شود. ویتامین های گروه  A  و B دو گروه مهم از نیاز های بدن هستند که توسط چربی ها در سیستم گردش خون حمل می شوند.

 

بیماری های قلبی قابل درمان هستند

ااگر قلب شما دچار نارسایی شود ممکن است تنگی نفس ، ورم قوزک پا ، و خستگی در شما پدید آید. بیماری قلبی را می توان با مصرف دارو ، اانجام عمل جراحی ، تغییر در سبک زندگی و در برخی موارد نیز با پیوند قلب درمان کرد. در زمان بروز ناراحتی در قلب باید بلافاصله به فکر درمان باشید. اگر صبر کرده و دنبال این باشید که آیا ناراحتی شما مربوط به بیماری قلبی است یا خیر ، ممکن است سبب آسیب رساندن دائمی قلب و یا حتی مرگ خود شوید.

هدف از درمان بیماری قلبی برطرف کردن عوامل موثر بر تشدید بیماری و کنترل آن است.

 

بیماران قلبی می توانند ورزش کنند

ورزش کردن و انجام فعالیت های بدنی برای هر فردی سودمند بوده و از عوامل موثر در زمینه پیشگیری از انواع بیماری ها مخصوصا بیماری قلبی می باشد. انجام فعالیت بدنی برای بیماران قلبی مضر نبوده و حتی سبب جلوگیری از مسدود شدن بیشتر رگ ها می شود. ورزش و تحرک برای بیماران قلبی  لازم و سودمند است و موجب سلامت جسمی و شادابی فرد می شود.در بیماران قلبی ، بر اساس شدت بیماری فرد و آمادگی های بیمار، فعالیت و ورزش تا سه بار در هفته به صورت گرم کردن بدن توصیه می شود. برنامه ورزشی برای بیماران قلبی بر  اساس تجویز پزشک معالج تعیین می شود و بیمار باید از فشار آوردن به قلب خود داری کند .

 

جراحی قلب و عروق , عمل قلب باز , قلب , بایپس قلب , جراحی قل , پیوند قلب , قلب و عروق , دکتر علی صادق پور , جراحی عمومی , رگ قلب جراحی قلب و عروق , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب , دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , دکتر صادق پور طبایی
جراحی قلب , جراح قلب , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب و عروق , عمل قلب باز , دکتر صادق پور , نارسایی قلبی
بیمارستان قلب, بیمارستان 502 ارتش , بیمار قلب , جراحی قلب و عروق , جراح قلب , پیوند قلب , دکتر علی صادق پور
دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , جراحی قلب و عروق , جراحی قلب , بیمارستان 502 ارتش , بیمارستان قلب , درمان بیماری قلب

 

جراحی قلب و عروق , عمل قلب باز , قلب , بایپس قلب , جراحی قل , پیوند قلب , قلب و عروق , دکتر علی صادق پور , جراحی عمومی , رگ قلب جراحی قلب و عروق , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب , دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , دکتر صادق پور طبایی
دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , جراحی قلب و عروق , جراحی قلب , بیمارستان 502 ارتش , بیمارستان قلب , درمان بیماری قلب
بیمارستان قلب, بیمارستان 502 ارتش , بیمار قلب , جراحی قلب و عروق , جراح قلب , پیوند قلب , دکتر علی صادق پور
جراحی قلب , جراح قلب , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب و عروق , عمل قلب باز , دکتر صادق پور , نارسایی قلبی
جراحی قلب و عروق , عمل قلب باز , قلب , بایپس قلب , جراحی قل , پیوند قلب , قلب و عروق , دکتر علی صادق پور , جراحی عمومی , رگ قلب جراحی قلب و عروق , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب , دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , دکتر صادق پور طبایی
دکتر امیر حسین صادق پور , دکتر علی صادق پور , جراحی قلب و عروق , جراحی قلب , بیمارستان 502 ارتش , بیمارستان قلب , درمان بیماری قلب
جراحی قلب , جراح قلب , پیوند قلب , پیوند رگ , قلب و عروق , عمل قلب باز , دکتر صادق پور , نارسایی قلبی
بیمارستان قلب, بیمارستان 502 ارتش , بیمار قلب , جراحی قلب و عروق , جراح قلب , پیوند قلب , دکتر علی صادق پور